Producem etichete textile personalizate

Țesute, imprimate, embosate pentru haine, încălțăminte, marochinarie, mobilă, articole tehnice și nu numai.

Despre noi

ETICHETT PROD a fost infintata în anul 1993 având că obiect ptincipal de activitate producția de etichete textile pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, mobilier, articole tehnice și nu numai.

Cu o experiență de peste 30 ani în domeniu, vă putem oferii tot sprijinul de care aveți nevoie, pentru țoață gama de etichete. Folosim mai multe tipuri de imprimare și materiale de cea mai buna calitate. Producția etichetelor textile necesita condiții speciale.  Țesătură, suportul textil sau imprimarea trebuie să fie de buna calitate și rezistente deoarece acestea vor fi spălate și călcate împreună cu hainele pe care sunt aplicate.

Producător etichete textile

Producător de etichete pentru haine și diverse produse de îmbrăcăminte cu o gama largă de etichete textile imprimate și etichete țesute la prețuri mici!

Materiale folosite pentru etichete

Bumbac

Țesătură de bumbac este o alegere excelentă pentru etichetele imprimate, atunci când vine vorba de piesele de îmbrăcăminte.

Satin

Satin-ul este un material moale cu un aspect perlat, rezistent la spălare, aburi și temperaturi ridicate.

Reșina / nylon

Materialele folosite în realizarea etichetelor de compoziție sunt diverse și se pot alege variații ale fiecărui tip de material conform aplicației finale.

Carton

Etichetele de carton au ca scop furnizarea de informatii referitoare la marca produsului, pret (coduri de bare), tara de origine sau producator.

Etichetele se pot livra tăiate la mărime, cât și în banda continua cu semne de taiere.

Galerie etichete textile

Acasa
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Află mai mult