Termeni si Conditii

Terms & Conditions

1.1 Definitii

EMIDALE    – Acest site este proprietatea SC EMIDALE INTERNATIONAL IMPEX S.R.L., cu sediul In Splaiul Unirii, nr. 96, sector 4, Bucuresti, organizata In baza legilor romanesti si este denumit In continuare EMIDALE.
SITE     – Domeniile http://www.etichetetextile.ro/ subdomeniile acestuia.
CONTINUT     – are urmatoarea definitie :
Toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
Orice informatie comunicata prin orice mijloc de comunicare de catre un salariat al EMIDALE, UTILIZATORULUI, CLIENTULUI sau MEMBRULUI, conform indicatiilor de contactare, specificate de catre acesta.
Informatii legate de produsele, serviciile si/sau preturile practicate de catre EMIDALE Intr-o anumita perioada.
Continutul oricarui e-mail trimis MEMBRILOR sau CLIENtILOR sai de catre EMIDALE prin mijloace electronice sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil.
SERVICIU     – Serviciul de comert electronic administrat exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului web, In sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind exclusiv electronice.
MEMBRU    – Persoana fizica care are acces la CONTINUTUL site-ului web, prin orice mijloc electronic prin utilizarea unui CONT creeat gratuit.
CONT    – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola asociata, care permit unui singur MEMBRU accesul la noutati, primite sub forma unui buletin informativ (newsletter).
CLIENT    – Persoana fizica sau juridica care are calitatea de MEMBRU EMIDALE si care a avut cel putin o comanda.
UTILIZATOR– Persoana fizica sau juridica care are acces la CONTINUTUL site-ului web, fara a fi Inregistrat ca MEMBRU sau CLIENT.
BULETIN INFORMATIV (NEWSLETTER)    – mijloc de informare realizat prin posta electronica (e-mail), referitor la produsele,  serviciile si/sau  promotiile  desfasurate  de catre EMIDALE Intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea EMIDALE cu referire la informatiile continute de acesta.

1.2 General

1.2.1    Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului web de catre MEMBRU, CLIENT sau UTILIZATOR.
1.2.2    Accesul se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil la adresa : http://www.etichetetextile.ro/ .
1.2.3    Prin folosirea SITE-ului web, MEMBRUL, CLIENTUL sau UTILIZATORUL este singurul responsabil pentru toate activitatile ce decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta este responsabil pentru orice daune materiale, intelectuale ori electronice sau de orice alta natura produse SITE-ului web, In conformitate cu legislatia romana In vigoare.
1.2.4    Prin folosirea SITE-ului web, MEMBRUL, CLIENTUL sau UTILIZATORUL este de acord cu termenii si conditiile exprimate In scris pe SITE-ul web http://www.etichetetextile.ro.
1.2.5    Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul In Romania, care au Implinit 18 ani, au calitatea de MEMBRU sau de CLIENT si nu au fost suspendati de catre EMIDALE, indiferent de motivul suspendarii.

1.3 Continut

1.3.1 Continutul din site-ul web este reprezentat prin text, imagini statice sau animate, simboluri comerciale, logo-uri, reprezentari stilizate si/sau continut multimedia. Aceste elemente sunt proprietatea exclusiva a EMIDALE, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute In acest sens In mod direct sau indirect.
1.3.2 MEMBRULUI, CLIENTULUI sau UTILIZATORULUI nu Ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea site-ului, includerea oricarui continut In orice alt context decat cel original intentionat de EMIDALE, Indepartarea Insemnelor care semnifica dreptul de autor al EMIDALE asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris al EMIDALE.
1.3.3 MEMBRUL CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza continut de pe SITE-ul web doar In scopuri personale si necomerciale, daca acestea nu intra In conflict cu alte prevederi din acest document.
1.3.4 In cazul In care EMIDALE confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa Intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces In urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite In acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite In acord, conform conditiilor definite, In cazul In care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea EMIDALE pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat In orice mod de pe urma acestui continut, In timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
1.3.5 Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea EMIDALE si/sau al angajatului EMIDALE care a mijlocit transferul de continut, In cazul In care aceasta exista, fata de respectivul continut.
1.3.6 Este interzisa orice utilizare a CONtINUTULUI In alte scopuri decat cele permise expres prin acest document sau de acordul de utilizare care Il Insoteste, In cazul In care acesta exista.

1.4 Contact

1.4.1 EMIDALE publica pe site-ul web datele de identificare si contact pentru informarea UTILIZATORILOR, MEMBRILOR si CLIENtILOR.
1.4.2 Completarea partiala sau integrala a formularului de Inregistrare si trimiterea acestuia, nu reprezinta In nici un fel un angajament din partea EMIDALE de a contacta MEMBRUL sau CLIENTUL.
1.4.3 Prin completarea formularului de Inregistrare prezent pe SITE-ul web, MEMBRUL sau CLIENTUL Isi exprima acordul ca EMIDALE sa Il contacteze prin e-mail.

1.5 Buletine informative (Newslettere) si alerte

1.5.1 In momentul In care MEMBRUL sau CLIENTUL Isi creeaza un cont pe SITE-ul web, accepta documentul „Termeni si Conditii”, exprimandu-si acordul cu privire la primirea de buletine informative (newslettere) si/sau alerte din partea EMIDALE, transmise prin posta electronica (e-mail). Aceasta optiune cu privire la acordul emis de catre MEMBRU sau CLIENT, poate fi modificata In orice moment, cu respectarea prevederilor articolului 1.5.3, literele a, b si c.
1.5.2 Datele preluate de la un MEMBRU sau CLIENT, In scopul expedierii de buletine informative (newslettere) si/sau alerte, vor fi folosite de EMIDALE In limitele „Politicii de confidentialitate”.
1.5.3 Renuntarea la primirea de buletine informative (newslettere) si/sau alerte de catre MEMBRU sau CLIENT se poate realiza In orice moment, foarte usor :
    a) Prin folosirea butonului „unsubscribe” de la sfarsitul oricarui mesaj transmis prin e-mail, acesta fiind un proces automat.
    b) Prin contactarea EMIDALE, trimitand un mesaj prin e-mail la adresa media@EMIDALE.ro.
1.5.4 Renuntarea la primirea de newslettere si/sau alerte nu implica renuntarea la acceptul dat pentru acest document.

1.6 Politica de confidentialitate

1.6.1 EMIDALE colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile site-urilor sale web, doar cu acordul voluntar al MEMBRULUI sau al CLIENTULUI, In urmatoarele scopuri :
• Trimiterea de buletine informative (newslettere) si/sau alerte folosind posta electronica (e-mail).
• Contactarea acestuia, la cererea sa voluntara.
• Contactarea acestuia, In chestiuni de Relatii cu Clientii.
• Validarea, Facturarea si Expedierea comenzilor catre acesta.
• Rezolvarea eventualelor anulari sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la produsele sau serviciile achizitionate de catre acesta.
• Scopuri statistice.
Prin crearea contului, fiecare MEMBRU sau CLIENT si-a exprimat consimtamantul ca EMIDALE sa colecteze si sa administreze date cu caracter personal, In conditiile si cu respectarea prevederilor legii 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale.
Prin Inregistrarea voluntara pe site-ul web EMIDALE sau a comandarii produselor EMIDALE, MEMBRUL sau CLIENTUL este de acord cu (Isi da consimtamantul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre EMIDALE In propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, In scopurile enuntate la punctul 1.6.1., In conformitate cu articolul 5 aliniatul 1 din „Legea nr. 677/2001” privind protectia si prelucrarea datelor personale.
Daca MEMBRUL sau CLIENTUL nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre EMIDALE, acesta are dreptul de a nu utiliza site-ul web si de a nu oferi firmei EMIDALE datele cu caracter personal.
Orice MEMBRU sau CLIENT are dreptul de a se opune In orice moment, In mod gratuit si fara nici o justificare, prin transmiterea catre EMIDALE a unei cereri Intocmita In forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate In scop de marketing direct, In numele operatorului sau sa fie dezvaluite unor terti pentru acest scop.
1.6.2 EMIDALE poate sa colecteze voluntar sau involuntar si alte tipuri de date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, numele si versiune browser-ului de internet, sistemul de operare), eventual alti parametri furnizati de catre browserul de internet prin intermediul caruia se acceseaza site-ul web EMIDALE. Acestea pot fi folosite de catre EMIDALE pentru a Imbunatati serviciile oferite MEMBRILOR, CLIENtILOR sau UTILIZATORILOR sai, ori cu scop statistic.
De asemenea, EMIDALE poate utiliza sondaje care sunt trimise prin email sau sunt puse la dispozitie pe site-ul web, pentru a colecta date demografice despre MEMBRU sau CLIENT si alte date legate de preferintele si comportamentul vizitatorilor (utilizatori, membri, clienti). Periodic EMIDALE realizeaza studii de satisfactie a clientilor. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferintele consumatorilor si pentru efectuarea analizelor statistice, ambele fiind folosite In scopul adaptarii ofertei la asteptarile clientilor EMIDALE. CLIENTUL poate oferi astfel de date In mod voluntar si poate renunta In orice moment la participarea In cadrul sondajului fara a furniza datele si fara nici un impact negativ asupra sa, daca Isi manifesta dreptul de a renunta.
1.6.3 Clientul poate oricand sa revoce acordul dat pentru prelucrarea datelor personale si sa solicite stergerea acestora, renuntand astfel la orice drept specificat In acest document si fara a avea nicio o obligatie ulterioara a vreunei parti asupra celeilalte sau fara ca vreo parte sa poata pretinde daune-interese celeilalte parti.
1.6.4 In cazul In care au aparut modificari In datele personale, folosind formularele existente pe site-ul web, CLIENTUL sau MEMBRUL are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta modificarile survenite.
1.6.5 Politica de confidentialitate EMIDALE se refera doar la datele furnizate voluntar de catre MEMBRU sau CLIENT exclusiv pe web site. EMIDALE nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, In afara site-ului web.
1.6.6 EMIDALE se obliga ca datele colectate de la MEMBRU sau CLIENT sa fie folosite doar In conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, sa Inchirieze, sa transfere, etc baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale MEMBRULUI/CLIENTULUI vreunui tert neimplicat In Indeplinirea scopurilor declarate.
1.6.7 Exceptie de la punctul 1.6.6 va fi In situatia In care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate In cazurile prevazute de reglementarile In vigoare la data producerii evenimentului.
1.6.8 EMIDALE garanteaza ca datele personale colectate prin intermediul formularului de contact din site-ul web, vor fi folosite doar In scopurile declarate, dupa care vor deveni date cu caracter statistic.
1.6.9 EMIDALE nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

1.7 Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.7.1    Categoriile de date personale prelucrate sunt : numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, telefon, fax, adresa, e-mail, profesie.

1.8 Prelucrarea datelor cu caracter non-personal (cookies)

1.8.1    In unele cazuri, este posibil ca EMIDALE sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI/MEMBRI. Exemple de informatii de acest tip sunt : tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.
1.8.2    In timpul vizitarii site-ului web, EMIDALE va putea stoca anumite informatii despre UTILIZATOR/CLIENT/MEMBRU. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta EMIDALE sa Imbunatateasca site-ul web pentru a raspunde cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR sau MEMBRILOR.
1.8.3    Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare Inaintea primirii unui astfel de fisier. EMIDALE recomanda UTILIZATORILOR / CLIENTILOR/MEMBRILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

1.9 Politica de utilizare Cookie-uri

1.9.1    Politica de utilizare Cookie-uri. Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate SC KROMA TRADING EXIM S.R.L., cu sediul In Splaiul Unirii, nr. 96, sector 4, Bucuresti, organizata In baza legilor romanesti si este denumit In continuare EMIDALE.
1.9.2    Ce sunt Cookie-urile? Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe (software), virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).
1.9.3    La ce sunt folosite Cookie-urile? Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului Intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile EMIDALE pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor (exemple) : preferintele In materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate In pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa Intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne Imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.
1.9.4    Ce Cookie-uri folosim? Folosim doua tipuri de Cookie-uri : per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare ce raman In terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau Inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada In parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
1.9.5    Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri In scopuri de :
• Cookie-uri de performanta a site-ului.
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor.
• Cookie-uri pentru geotargetting.
• Cookie-uri de Inregistrare.
• Cookie-uri pentru publicitate.
• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.
1.9.6    Contin Cookie-urile date personale? Cookie-urile In sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si In cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate Intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
1.9.7    stergerea Cookie-urilor. In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor pe terminal In mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate In asa fel Incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a cookie-urilor pot fi gasite In zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.
1.9.8    De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet? Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu Inseamna ca nu veti mai primi publicitate online,  ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.
1.9.9    Securitate si probleme legate de confidentialitate. Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod, astfel ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot Indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte site-uri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de spyware. Multe produse anti-spyware cunosc acest fapt si In mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse In cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

1.10 Limitarea accesului la site
1.10.1    Utilizatorii site-ului EMIDALE pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, Intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura In nici un fel viata privata a altor persoane, nu Incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu EMIDALE, nu sunt e-mailuri In masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari In numele unei alte persoane fizice sau juridice ori In numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. EMIDALE nu Isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

1.11 Exonerarea de raspundere

1.11.1    EMIDALE nu garanteaza ca site-ul web, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, Intarzieri sau Intreruperi In operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, EMIDALE fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului web sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. EMIDALE nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni In redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
1.11.2    Informatiile incluse pe site-ul web au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta.
1.11.3    EMIDALE se angajzeazã sã nu permitã intruziunea virusilor pe websitul EMIDALE. Pe de altã parte, EMIDALE nu poate asigura absenta totalã a virusilor. Drept urmare, recomandãm o atentie deosebitã pentru protectia împotriva virusilor (ex: prin scanare) înainte de descãrcarea de date si documente de pe website.

1.12 Comanda online

1.12.1 Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site-ul web, prin adaugarea produsului/produselor dorite In cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat In cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie In masura In care exista pe stoc. Adaugarea unui produs In cosul de cumparaturi, In lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.
1.12.2    In cazul In care EMIDALE nu poate executa comanda deoarece produsul nu este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate.
1.12.3 Prin finalizarea comenzii MEMBRUL/CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita In cadrul acestui document si comanda emisa.
1.12.4 Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca EMIDALE poate sa Il contacteze prin orice mijloc disponibil / agreat de EMIDALE si prevazut In cadrul prezentului Document, In orice situatie In care este necesara contactarea MEMBRULUI/CLIENTULUI.
1.12.5 MEMBRUL/CLIENTUL poate renunta la o comanda efectuata.
1.12.6 In cazul In care un CLIENT Isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site-ul web, toate comenzile aflate In derulare la acel moment, Isi pastreaza toate datele completate de catre CLIENT dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se In considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

1.13 Calitate si Garantie

1.13.1 Fiecare produs comercializat de EMIDALE beneficiaza de termenul de garantie de 1 an si este mentionat In certificatul de garantie.
1.13.2 Orice reclamatie va fi Insotita de de factura, bon fiscal si certificat de garanntie.
1.13.3 Produsul cu deficiente va fi reparat gratuit In perioada de 30 zile de la primirea produsului sau de la notificarea prin email, fax sau scrisoare cu confirmare de primire, privind defectiunea produsului. Costurile privind deplasarea FURNIZORULUI la domiciliul CLIENTULUI vor fi suportate de catre CLIENT. In situatia In care deficienta nu poate fi remediata, produsul se va Inlocui sau In cel din urma caz se va restitui contra valoarea sa.
1.13.4 EMIDALE nu Isi asuma nici o raspundere In cazul In care nu exista suficient spatiu de manevrare In zona usilor, holurilor, casa scarilor, etc.
1.13.5    EMIDALE este exonerata de raspunderea privind deficientele aparute la manipularea, transportul sau montajul necorespunzator, daca acestea sunt efectuate de cumparator si pe raspunderea acestuia.
1.13.6    Cumparatorului Ii revine Intreaga raspundere cu privire la alegerea produsului (caracteristici, forma, loc de amplasre).
1.13.7    Pentru rezolvarea deficientelor, produsul defect va fi adus la sediul EMIDALE aflat In str. Splaiul Unirii, nr. 96, Bucuresti.
1.13.8    Pentru aceste produse este interzis : dezambalarea cu obiecte taioase, taierea sau zgarierea materialelor, frecarea de suprafete sau cu substante abrazive, introducerea In medii umede la temperaturi neadecvate sau variatii mari de temperatura, asezarea langa surse de caldura, utilizarea produselor de curatat neadecvate, asezarea unor obiecte ude sau fierbinti pe ele, suportarea unor sarcini mai mare decat cele pentru care au fost fabricate.
1.13.9    Produsele se vor folosi doar pentru scopul pentru care au fost fabricate.

1.14 Cauze de pierdere a garantiei

1.14.1    Deteriorarea mecanica provocata prin lovire.
1.14.2    Expunere excesiva la radiatii solare.
1.14.3    Expunerea la variatii mari de temperatura.
1.14.4    Expunerea In mediu cu o umiditate mai mare de 50%.
1.14.5    Asezarea unor obiecte ude sau fierbinti pe ele ori inundarea.
1.14.6    Taierea sau zgarierea.
1.14.7    Frecarea de suprafete abrazive.modificari ale produsului.
1.14.8    Suportarea unor sarcini mai mari decat cele pentru care au fost fabricate.

1.15 Returnarea produselor

1.15.1 CLIENTUL EMIDALE poate returna produsele achizitionate, In urmatoarele situatii :
• Coletele prezinta deteriorari sevre.
• Produsele au fost livrate / facturate gresit.
• Produsele prezinta defecte (de fabricatie).
1.15.2    CLIENTUL are dreptul sa notifice In scris EMIDALE ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, In termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. In aceasta situatie, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea condorm legii, In sarcina CLIENTULUI.
1.15.3    CLIENTUL se obliga sa notifice EMIDALE, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail, fax, etc) In termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
1.15.4    CLIENTUL  care a notificat EMIDALE ca are intentia de a returna produsele achizitionate, Ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate In maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar, EMIDALE va considera cererea ca fiind nefondata/invalida si poate refuza returul.
1.15.5    CLIENTUL EMIDALE nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va putea pretinde orice alte daune-interese / despagubiri, In urmatoarele situatii :
• In cazul Inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de tip diferit.
• In cazul In care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua calendaristtica urmatoare datei la care s-a onorat comanda.
• In cazul In care produsul returnat nu este In aceiasi stare In care a fost livrat, adica In ambalajul original, fara zgarieturi, fara pete, fara deformari ale structurii si documentele care l-au insotit.

1.16 Frauda

1.16.1    EMIDALE nu solicita MEMBRILOR, CLIENTILOR sau UTILIZATORILOR sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la conturi/carduri bancare sau parole personale.
1.16.2    CLIENTUL / MEMBRUL Isi asuma Intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.
1.16.3    EMIDALE declina orice responsabilitate, Iin situatia In care un MEMBRU/CLIENT ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele EMIDALE.
1.16.4    CLIENTUL sau MEMBRUL va informa EMIDALE asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
1.16.5    EMIDALE nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
1.16.6    Comunicarile realizate de catre EMIDALE prin mijloace electronice de comunicare la distanta (e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acesta, la data transmiterii continutului.
1.16.7    Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului web al EMIDALE, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune In miscare urmarirea penala Impotriva aceluia sau acelora care a(u) Incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri) :
• de a accesa datele de orice tip ale altui MEMBRU/CLIENT prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
• de a altera sau de a modifica continutul site-ului web sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre EMIDALE catre MEMBRU / CLIENT.
• de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul.
• de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre EMIDALE catre MEMBRU/CLIENT atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

1.17 Forta majora si cazul fortuit

1.17.1    Exceptand cazurile In care nu au prevazut In mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este Inca In derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau In mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care Ii incumba In baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
1.17.2    Forþa majorã este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.
1.17.3    Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevãzut si nici împiedicat de cãtre cel care ar fi fost chemat sã rãspundã dacã evenimentul nu s-ar fi produs.
1.17.5    Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si In mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozite In vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
1.17.6    Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai In cazul In care evenimentul o Impiedica sa o duca la bun sfarsit.
1.17.7    Daca In termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu Inceteaza, atunci fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti Incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
1.17.8    Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor In termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

1.18 Litigii

1.18.1    Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc a site-urilor web si/sau al oricarui continut trimis de catre EMIDALE MEMBRULUI / CLIENTULUI prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile documentului "Termeni si conditii".
1.18.2    Orice disputa cu referire la prezentele „Termeni si Conditii” care ar putea sa apara Intre MEMBRU/CLIENT si EMIDALE se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare In acest sens.
1.18.3    Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara Intre MEMBRU/CLIENT si EMIDALE sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, In conformitate cu legile romane In vigoare.
1.18.4    Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
1.18.5    Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat In conformitate cu legislatia romana.

1.19 Campaniile promotionale

1.19.1    Codurile promotionale. Codurile promotionale oferite de EMIDALE prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata In e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului In care este specificat altfel. De mentionat este faptul ca unele produse sunt Incadrate In categoria "Exceptii", produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv In momentul plasarii comenzii, acestea neputand fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.
1.19.2    Intr-o comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de comanda nu permite utilizarea mai multor coduri In aceeasi comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata In calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului In care este specificat altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.
1.19.3    In cazul In care un cod promotional a fost aplicat Intr-o comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, CLIENTUL are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv In scris, printr-un e-mail pe adresa media@EMIDALE.ro , care sa contina id-ul comenzii, starea acesteia, numele CLIENTULUI si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.
Atentie ! Promotiile EMIDALE nu se cumuleaza Intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor In care este mentionat altfel In promotie. De asemenea, In cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta In cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat In regulamentul campaniei respective.
Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, In perioada de valabilitate clar mentionata si In limita stocului disponibil. EMIDALE nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru Intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

1.20 Intreruperea campaniei promotionale

1.20.1    In cazul unei campanii promotionale organizate de EMIDALE, acesta In calitate de organizator Isi rezerva dreptul de a Intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare In magazine, etc.).
Organizatorul Isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite In regulamentul campaniei respective, In perioada desfasurarii campaniei, din motive Intemeiate, dar nu Inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.
1.20.2    Vouchere / cupoane / coduri promotionale. Voucher-ul reprezinta un cod sau un cupon promotional. Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si poate avea diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel Incat discountul sa va poata fi acordat. Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta.
1.20.3    Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizttionat, indiferent de valoare daca In promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare, etc se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului In care se convine astfel.
1.20.4    Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima. EMIDALE nu poate comercializa produse cu valoare zero.
1.20.5    Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul www.etichetetextile.ro .Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule. Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite In bani. Voucherele nu pot fi Inlocuite In cazul In care sunt pierdute, furate sau distruse. Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.etichetetextile.ro  sunt pe deplin aplicabile In ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.
1.20.6    Conditii de aplicare. Fiecare voucher va fi limitat astfel Incat nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP, adesa de email sau de pe acelasi cont de MEMBRU/CLIENT. Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si CLIENT/MEMBRU).
1.20.7    Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona In e-mail-ul de oferire a voucherului si In contul de utilizator sectiunea “vouchere”, sau cum se mentioneaza In fiecare promotie/oferta In parte. EMIDALE Isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere In orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.

1.21 Dispozitii finale

1.21.1    EMIDALE Isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului web, structurii acestuia precum si orice continut fara notificarea prealabila a Membrului sau Clientului.
1.21.2    In limita prevederilor acestui document „Termeni si Conditii”, EMIDALE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site-ul web din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
1.21.3    EMIDALE Isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului web, cu respectarea legislatiei In vigoare.

Reclamatii si sesizari

Pentru sesizari sau reclamatii legate de marfa achizitionata, CLIENTII au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul site-ului: www.etichetetextile.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.


Copyright, Mãrci înregistrate

Logo-ul EMIDALE si toate denumirile produselor si/sau reprezentãrile grafice ale produselor aflate pe aceste pagini sunt mãrci înregistrate ale partenerilor aditionali, co-partenerilor, membrilor si reprezentantilor legali. Orice abuz sau utilizare neautorizatã ale acestor mãrci sunt interzise si constituie încãlcãri ale legii mãrcilor, legii dreptului de autor si a altor legi ale proprietãtii intelectuale si ale concurentiei neloiale.

Etichete Textile © 2017 - Emidale International Impex SRL
Opencart Themes by Zerocarts.com